woensdag 22 september 2010

Herfstjas

Hoewel je het niet voor kunt stellen met dit weer is het toch echt herfst en zal het niet lang meer duren voor er warme jassen aan moeten. Laat die herfst maar komen, de herfstjas is hier klaar!
4 opmerkingen:

PeTrA zei

Wauw!!! Hij is mooi zeg! Mooie kleur en stof! Mag ik vragen hoe de maat valt? heb je groter of kleiner genomen dan normaal? En is hij gevoerd??

Heel mooi geworden.. idd laat die herfst maar komen ;)

Julaba zei

Petra, de maat valt aan de ruime kant maar niet te ruim. Ik heb 140 gemaakt en die maat kan ze soms in de winkel ook nog aan. De kleuren zijn in het echt nog mooier. Blijft toch lastig om die goed op de foto te krijgen. Zo nog maar eens proberen om de kleuren er beter op te krijgen. De sjaal is bijvoorbeeld turquoise/grasgroen maar daar is weinig van te zien op deze foto's. Ik heb de jas niet gevoerd maar het zou wel kunnen hoor, heb je er nog langer plezier van. Het model is wel open maar met een goede sjaal wel goed dicht te knopen.

frunnik zei

Geweldig zeg!!!!
Vind hem/haar schitterend geworden.

Groetjes Arjanne

Collie-Collie zei

Wat is die jas prachtig van kleur zeg!! De mijne is nog niet af hoor... Het is mijn eerste ABC patroon en ik merk dat het patroon gigantisch wijd valt, dus ik heb enigszins vertraging opgelopen om hem 15cm. smaller te krijgen... En hij is dubbel, dus ik moet alles twee keer wijzigen. Dit weekend moet ik daar maar eens mee aan de slag, want na de herfstvakantie zal het weer een stukje frisser zijn...

Ik hoop dat de mijne net zo mooi wordt als de jouwe!