dinsdag 10 juni 2008

Gymtas van tafelzeil en meer

Nu ik mijn lockmachine voor onderhoud heb weggebracht, heb ik me ook maar 's gericht op het maken van een blog. Het gaat nog niet zo soepel, vind het met name een gedoe om de foto's goed geplaatst te krijgen. Maar het is toch wel erg leuk om alles hier bij te houden. Ik ben goed besmet geraakt met het Sancho virus zoals jullie merken!Hier de laatste tijd wat kleine dingetjes gemaakt. Zoals de handdoek met Barnslig IKEA applicatie als kraamcadeautje. Het is wel grappig om uit een restje stof zo'n applicatie te maken. Ik wil er ook nog een paar schilderijtjes mee bespannen. Maar een kussenhoesje, tasje en knikkerzak kan natuurlijk ook. Snel resultaat!

Er liggen ook nog een aantal shirts te wachten om gepimpt te worden en het shirt voor mijn zoontje van 2 is af. Die beer had ik al eens gehaakt, het lag nog te wachten op een shirt. Gelukkig wordt het weer voor lange mouwen!

Op een zondagmiddag zat in een uurtje een vrolijke gymtas van tafelzeil in elkaar. Niet te hard trekken want ik heb de steken niet groot genoeg gemaakt waardoor er al een scheurtje in zit. Weer wat geleerd, gaat de volgende keer beter! En nog een rokje opgevrolijkt met een bandje.


Ik kwam afgelopen weekend helemaal blij terug van IKEA: heb in de couponnenmand 9 mtr stof gevonden voor 12,50 euro!!! Met nog een leuk Jysk stofje erbij heb ik meer dan genoeg stof voor tassen etc.

Ik ben nu nog bezig met een Romo voor mezelf. Het taillebeleg moet nog doorgestikt worden en de zoom er nog niet. Het einde is in zicht!
Geen opmerkingen: