woensdag 31 december 2008

woensdag 24 december 2008

Kerstjurk



Op de afwerking van de onderkant na is de feestjurk af! Het resultaat is veel uitgewerkter dan ik in eerste instantie van plan was. Maar de roezels en meters lint waren een wens van de draagster. De blauwe kleur op de onderjurk is vrijwel gelijk aan de blauwe kleur in het schort, het lijkt wat anders op de foto. Ik moet straks nog even aan de slag voor de laatste afwerking, nu al wel wat foto's gemaakt bij voldoende licht.

Kerststukjes


























Inmiddels prijkt er hier heel wat kerstgroen in huis!

woensdag 17 december 2008

Kerstkaarten

Hoewel dit natuurlijk altijd drukke tijden zijn (even los van het project Kerstjurk die toch wat uitgebreider wordt dan ik in eerste instantie voor ogen had) vind ik toch altijd ergens een gaatje om zelf kerstkaarten te maken. Gewoon omdat ik zo kan genieten van samen knutselen aan tafel en het resultaat eigenlijk ieder jaar weer leuk is. Ik verzamel door het jaar heen ook altijd bergen knutselmateriaal en het is zonde om dat in de kast te laten verstoffen natuurlijk. Zie foto voor het resultaat van een knutselmiddag.

maandag 15 december 2008

Op naar Kerst


Nog even en het is alweer Kerst. Daar hoort een nieuwe jurk voor mijn dochter bij dus werk aan de winkel. Deze stoffen had ik al lang in huis met als bestemming een dubbellaags draaijurk Feliz genaamd van Farbenmix. Maar op één of andere manier kwam het er steeds maar niet van, ik zag er steeds tegenop. Tot op het forum Sancho bleek dat er meerderen waren met dit probleem. Dat kon zo niet langer en nu maken we met z'n allen onze eigen Feliz-creaties! Op de foto is te zien hoe de achterkant wordt. Mijn dochter wil er erg graag nog groene roezels bij. Ik twijfel nog of het mooi wordt met deze stof. Ach, ik denk dat die roezels er wel gaan komen, het is per slot van rekening haar jurk!

Sieraden workshops








Het is alweer 2 weken geleden dat ik heb "geworkshopped" maar ik had mijn camera laten liggen dus kon hier nog geen foto's laten zien. Maar nu wel!! Het was super meiden, ik word er weer helemaal blij van nu ik de foto's weer zie. Jullie hebben echt hele mooie dingen gemaakt!